Modern Office:

Ett modernt kontorskoncept med extra allt förutom stök och stress

Modern Office:

Ett modernt kontorskoncept med extra allt förutom stök och stress

Vi erbjuder en komplett IT-lösning som låter dig fokusera på vad du är bra på – ditt jobb! För en månadsavgift per användare levererar vi de verktyg som behövs för att få arbetet gjort. Från att förbereda enheter och applikationer till att hantera användare och anslutningar.

Vad är Bluerange Modern Office

Bluerange Modern Office i korthet, är en typ av virtuellt skrivbord som ger anställda tillgång till sina kontorsprogram och data var som helst när som helst, oavsett geografisk närvaro med hjälp av den enhet som de väljer (dvs. stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor, och smartphones).

Det representerar det senaste steget i utvecklingen av den moderna arbetsplatsen från lokala attribut (dvs. servrar, arbetsstationer, mjukvara) till molnbaserade ”as a service”-lösningar.

Modern Office-plattform kommer med allt som behövs att ta hand om kontorsrelaterade uppgifter. Det inkluderar bland annat antivirusprogram, säkerhetskopieringsfunktioner, produktivitetsappar som Microsoft 365, redovisningsprogram med flera, dvs alla program i det moderna kontoret.

Modern Office är särskilt lämpad för det mindre företaget som inte har de interna resurserna och infrastrukturen för att hantera IT-tjänster på egen hand.

Modern Office: We provide an all-inclusive IT solution that lets you focus on what you’re good at - your job
För användaren

HUR Vardags ARBETSLIVET BLI LÄTTARE – VARJE DAG

Ett dagligt digitalt stöd – kanske är något för dig? Med Device-as-a-service får du ett brett utbud av valfria enheter för mobil och stationär användning. Enheterna kommer förkonfigurerade och är kontinuerligt fjärrhanterade och uppdaterade. Applikationer och data lagras och är tillgängliga var som helst i molnet.

Modern Office: For the user!
För it-chefen

Oändliga fördelar, från början till slut

En av Bluerange Modern Office viktigaste fördel är att frigöra den strategiska potentialen för digitala förbättringar. Vilket eliminerar dagliga rutinuppgifter för uppdateringar och underhåll. Vår support hanterar användarfel och enhetsfel, vilket möjliggör fokus på digitala positioner för din framtid.

Modern Office: Asset Management

Tillgångshantering

Ha allt under full kontroll. Lagerrapporter uppdateras dygnet runt med geo-platsfunktion och fjärrkontrollhantering.

Modern Office: Personal Assistance

Personlig support

Vår supportavdelning är alltid vid din sida för att hjälpa till med eventuella problem och förbättringar.

För styrelsen

Lätthanterlig IT med kostnader under kontroll

Ett avtal med fastpris på maskinvara inklusive programvara, tjänster och support gör det möjligt för chefer att ha full kontroll över IT-relaterade frågor. Kostnadskontroll och ekonomiska fördela är kanske det mest uppenbara. Dessutom underlättar det för IT-avdelningen att fokusera på strategisk digital utveckling samt förenklar det dagliga digitala arbetslivet.

Well-Managed IT with cost under control

Alla vinner På att återvinna IT-hårdvara

I vårt Modern Officekoncept samarbetar vi med 3 Step IT som använder en cirkulär ekonomi för återanvändning av IT-hårdvara. Tanken är att utrustning som inte längre uppfyller dina krav fortfarande kan vara av värde för någon annan. Följaktligen genererar leasing och återanvändning av IT-utrustning flera fördelar. När tekniken återvinns minskar det kostnader för miljön och även för din organisation.

Modern Office: Care for the environment

omsorg om miljön

Modern Office: Lower risk of data loss

LÄGRE RISK FÖR DATAFÖRLUST

Depreciation costs reduced

Minskade Avskrivnings-kostnader

Less captial tied up

Mindre uppbundet kapital

Med våra tjänster känner du dig välservad

Fördelarna med vårt Modern Office – är supporten och de tekniska tjänsterna vi erbjuder. Vi inkluderar en hög säkerhetsnivå i allt vi gör för att hantera din utrustning via våra molntjänster.

Intresserad? Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Bluerange Modern Office Broshyr

Modern Office Brochure