Om Bluerange:

Skräddarsyr IT-lösningar på dina villkor – sedan 1996.

Om Bluerange:

Skräddarsyr IT-lösningar på dina villkor – sedan 1996.

Att säga att mycket har förändrats i den tekniska världen sedan Bluerange grundades 1996, skulle vara en anmärkningsvärd underdrift. Det som en gång var science fiction eller idéer på en whiteboard, är nu vår verklighet.

Bluerange är ett svenskt IT-företag som tar helhetsansvar. Vi guidar kunder på deras digitala resor, ökar deras kapacitet och hjälper dem att utnyttja kraften för att växa genom förändring.

Bluerange Sweden AB bildades 1996 och är privatägt, med huvudkontor i Jönköping och har nästan 2 000 privata och offentliga kunder från ett brett spektrum av branscher över hela Norden.

Bluerange är tekniska oberoende och det omfattande partnernätverket hjälper kunder att utnyttja kraften i nytänkandet för att växa med förändringar och vägleda deras digitala förändringsresa. Vi arbetar för att skapa större värde för kunder, partners och för att presentera tillväxtmöjligheter för sina medarbetare.

Vi har ett svenskbaserat datacenter och vi kan stödja din verksamhet när du expanderar verksamheten både inom Norden och internationellt.

Kontakta oss

Har du support eller ekonomifrågor och inte vet vem du ska kontakta.

Ring eller maila till oss!
Tel: 036 – 34 59 00
E-post: support@bluerange.se
ekonomi@bluerange.se

TeaM Bluerange

Allteftersom våra kunders behov utvecklades genom åren och enkla problem blev komplicerade utmaningar blev innovation en del av vår kultur. Vårt dagliga liv egentligen. Oavsett om det är att leverera tjänster, datavisualisering eller molnbaserade lösningar, är vi skyldiga att leverera rätt lösningar idag för att möta morgondagens affärsutmaningar.

I genomsnitt 10+ års senioritet i branschen, i kombination med många fler års experter på teknisk problemlösning, behöver vi bara titta internt för att hitta rätt personer för att erbjuda rätt lösning. Ingen outsourcing. Inga mellanhänder. Bara människor vi litar på för att leverera våra löften till våra kunder.

Bluerange strategi är rak. Vi strävar efter att tillhandahålla enkla men ändå effektiva lösningar och kunden kan vara stolta över att vi blev en del av deras team.

Så nästa gång du har en kritisk affärsfråga att lösa och behöver en lösningsleverantör. Vi har många års beprövad teknisk kunskap och erfarenhet. Kontakta oss!

Anders Sagadin

Anders Sagadin

VD

0706 – 99 40 00

anders@bluerange.com

Alfred Carlqvist

Account Manager

036 – 34 59 03

alfred.carlqvist@bluerange.se

Mogens Jensen

Mogens Jensen

Driftchef/Konsultchef

036 – 34 59 18

mogens.jensen@bluerange.se

Martin Rimfält

Martin Rimfält

Driftchef/Konsultchef

036 – 34 59 21

martin.rimfalt@bluerange.se

Hanna Hansson

Hanna Hansson

Konsult

036 – 34 59 19

hanna.hansson@bluerange.se

Robert Viktorsson

Robert Viktorsson

Konsult

036 – 34 59 15

robert.viktorsson@bluerange.se

Johan Atterdal

Johan Atterdal

Konsult

036 – 34 59 10

johan.atterdal@bluerange.se

PO Ling

Systemadministratör

036 – 34 59 30

po.ling@bluepay.se