Konsulter:

Ett lättare sätt att få saker gjort!

Konsulter:

Ett lättare sätt att få saker gjort!

Vi har konsulter som du kan hyras såsom projektledare, webbutvecklare, analytiker, IT-arkitekt m.m. Det beror helt på dina önskemål som kund.

Vad är en konsult?

Konsulter är experter inom ett särskilt område och har därmed stor kunskap i detta. Den här yrkesgruppen kan delas in i två kategorier: intern och extern konsult. Den interna konsulten är en person som arbetar i t ex ett företag och som kan användas som specialist inom olika avdelningar eller av olika personer. En extern konsult är någon som är inhyrd via ett företag eller en förmedling, vars specialistkunskaper erbjuds tillfälligt. Den här sortens konsult arbetar vanligtvis åt flera klienter samtidigt.

Det finns många fördelar med att använda sig av en konsult. En av dem är att kunden får en djupare expertkunskap än vad som kanske skulle vara rimligt inom den egna verksamheten. En annan fördel är att kunden kan köpa precis så mycket service som han eller hon behöver.

Team Bluerange

Vi vill bidra med vår kompetens. Vår drivkraft är att våra kunder ska lyckas med sina utmaningar. Vi vill samarbeta och dela med oss av vår kunskap till dig som kund och övriga deltagare i teamet. Vårt arbetssätt är ödmjukt och vi är engagerade och positiva samt adderar entusiasm och glädje till teamet. Med rätt kompetens och rätt konsulter ökar dina möjligheter att uppnå dina mål.

Kontakta oss

Alfred Carlqvist

Account Manager

036 – 34 59 03

alfred.carlqvist@bluerange.se

Kontakta oss