Molntjänster:

skalbara och säkra IT-tjänster

Molntjänster:

skalbara och säkra IT-tjänster

Det finns många olika typer av molntjänster. Vanligen behöver användaren inte särskilt kraftfulla datorer eller annan programvara än operativsystem, webbläsare och en uppsättning program som körs via webbläsaren. Om all datahantering sker inom ramen för molntjänsten behöver användaren alltså inte underhålla andra tillämpningsprogram eller serverdatorer.

Vi på Bluerange hjälper dig att maximera ditt offentliga moln och traditionella infrastruktur till vår branschledande molntjänst. Vi hjälper dig att flytta tjänster till molnet och därmed modernisera programmen och säkert hantera din miljö. Utforska våra tjänster för moln, infrastruktur, datacenter, lagring och hårdvara.

Fyra bra skäl till att Använda ett svensk molntjänst

 1. Lagring i Sverige under svensk lag
  Genom att använda en svensk molntjänst, som utvecklar egna tjänster och lagrar all information i Sverige, får ni en molntjänst som lyder under svensk lag.
 2. Enklare att följa GDPR
  Genom att använda en helsvensk molntjänst (som lyder under svensk lag) blir det enklare för er att följa GDPR då ni slipper bekymra er för utländska lagars möjliga påverkan över tid.
 3. Arbeta i flera plattformar lagra i Sverige, under svensk lag
  Genom att komplettera era molntjänster med en helsvensk molntjänst kan ni fortsätta att arbeta i exempelvis Microsoft 365 men lagra och dela företagets filer under svensk lag.
 4. Svensk support
  Genom att anlita en helsvensk molntjänst bör ni också få svensk support. Med Bluerange får ni i alla fall det. Dessutom hjälper vi er med både rätt lösning och att komma igång om så önskas.

Kontakta oss

Så hjälper vi dig att välja den molntjänst som passar dig och ditt företag.

Alfred Carlqvist

Account Manager

036 – 34 59 03

alfred.carlqvist@bluerange.se

Kontakta oss