Webbhotell:

En plats för din hemsida

Webbhotell:

En plats för din hemsida

Er närvaro på internet förutsätter en professionell samarbetspartner. Bluerange har lång erfarenhet av webb och levererar stabila och säkra webbhotell i vårt datacenter i Jönköping.

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en tjänst som erbjuder lagringsutrymme för webbplatser/hemsidor på internet. Vi har alltså ett antal servrar och vi hyr ut utrymmet till din webbplats. Vi ser till så att besökaren hamnar på rätt plats med hjälp av namnservrar. I det vanligaste webbhotellpaketen erbjuds du en delad plats, det betyder att du delar webbservern med andra kunder. Har du en exempelvis en affärskritisk lösning rekommenderar vi att du använder en egen VPS.

Vårt webbhotell finns i Jönköping och vi kan erbjuda både Linux och Windows.

Webbhotellpaket

Här kan du jämföra våra webbhotellpaket och välja det som passar ert företag bäst.

Innehåll

Light

Standard

Standard ASP.net

WordPress

Antal webbplatser 25 st50 st50 st100 st
Webbutrymme50 GB100 GB100 GB200 GB
Trafik500 GB1 000 GB1 000 GB2 000 GB
ASP.NET
PHP
MySQL 25 st50 st50 st100 st
MS SQL1 st1 st1 st
Antivirus1
Support
Daglig backup
SSL2
Redirects50 st100 st100 st100 st
DNS-hantering
Kontrollpanel
WP One Click
Centraliserad övervakning 24/7
Pris per månad99 kr199 kr199 kr399 kr
1 Gäller endast om din webbplats finns i kontrollpanelen, om inte kontakta oss så hjälper vi dig att flytta webbplatsen.
2 Gäller endast så länge som Let’s Encrypt erbjuder kostnadsfria licenser.
Beställ Beställ Beställ Beställ

Domännamn

Domännamnet är den adress som er webbplats och e-post kommer att finnas på och valet är därför viktigt. Genom att beställa ett domännamn skyddar du det för framtiden.

Toppdomän

Nyregistrering, engångs

Förnyelse

.se195 kr265 kr/år
.nu245 kr245 kr/år
.eu145 kr265 kr/år
.com175 kr245 kr/år
.net195 kr365 kr/år
.org175 kr245 kr/år
.info155 kr245 kr/år
.biz175 kr245 kr/år

Är du på jakt efter domännamn under någon annan toppdomän?

Vi kan oftast hjälpa till, kontakta oss!

DU/NI ÄGER SJÄLVA DOMÄNNAMNET

Alla domännamn som registreras genom Bluerange blir registrerade i respektive kunds namn. Man har som kund till Bluerange full kontroll över sitt/sina domännamn och möjlighet att ändra samtliga uppgifter rörande domännamnet.

Förnyelse av domännamn

AUTOFÖRNYELSE

Domänen förnyas automatiskt med angivet intervall, för närvarande 1 år.
Kunden måste aktivt meddela att domänen skall avslutas senast 90 dagar innan nästa period börjar.

TIDSBEGRÄNSAD

Domänen registreras för en tidsbegränsad period om 1, 2 eller 5 år, varefter den löper.
KUNDEN måste aktivt, senast 90 dagar innan perioden löper ut, begära en förlängning för att domänen skall förnyas.

DOMÄNHANTERING

6.1. LEVERANTÖREN ansvarar inte för att KUNDENS sökta domännamn blir godkänt eller för eventuella kostnader som kan tillkomma om domännamnsansökan avslås.

6.2. Om delegering av domännamn från annan operatör tar längre tid än överenskommen leveranstid och dröjsmålet beror på annan än LEVERANTÖREN, är KUNDEN inte berättigad till ersättning.

6.3. Vid AUTOFÖRNYELSE åtar sig LEVERANTÖREN att automatisk förlänga domännamns-registreringen med en ny period motsvarande period som löper ut. Har INTE KUNDEN i tid enligt gällande villkor, skriftligen, sagt upp domänen är KUNDEN skyldig att betala för förnyelsen.

6.4 För domäner som registreras UTAN AUTOFÖRNYELSE bevakar under normala omständigheter LEVERNATÖREN förfallodatum för KUNDENS domännamn och delger KUNDEN påminnelse om förnyelse, för närvarande i form av e-postutskick. LEVERANTÖREN garanterar dock inte att denna information når KUNDEN. KUNDEN ansvarar själv för att säkerställa att faktura eller annan information når KUNDEN så att betalning kan ske innan domännamnets förfallodatum.

Avtal

För registreringstjänster gäller följande villkor:

MICROSOFT 365

Vi rekommenderar dig att välja Microsoft® 365 för ditt företag. Microsoft 365 hette innan Office 365 och omfattas av ett antal molntjänster som kopplar ihop Officepaketet med webbplatser för dokumentdelning, snabbmeddelanden, webbkonferenser och Exchange Online, den ledande e-postlösningen för företag med 50 GB inkorg och inbyggt antivirus- och skräppostskydd.

AFFÄRSKRITISK IT KRÄVER SNABB HJÄLP

Att få snabb hjälp med IT är ofta inte så självklart som man kan tro. En myriad av system, leverantörer, garantiavtal och kontaktpersoner kan ställa höga krav på företags egen förmåga att lösa IT-relaterade problem.

Med Bluerange Support är du i goda händer. Vi finns tillgängliga för dig och din personal med all vår samlade expertis inom IT. Du når oss via en och samma kontaktfunktion, oavsett vad ditt ärende gäller.