Backup Online – Säkerhetskopiering

Säkerställ att informationen inte försvinner.

Backup Online – Säkerhetskopiering

Säkerställ att informationen inte försvinner.

När du använder vår backuplösning så behöver du aldrig byta band eller spara filer på externa hårddiskar. Om olyckan är framme kan du enkelt återställa de filer som försvunnit med hjälp av din Backup Online.

Säkert och Enkelt

I vår Backup Online-tjänst skickar du filerna via en säker och krypterad förbindelser till våra backupservrar. Garanterat säkert och tryggt! Vi sparar dina filer i vårt datacenter i Jönköping.

Du behöver endast en programvara och en internetanslutning för att kunna utnyttja tjänsten. Tillsammans med er och en tekniker går vi igenom förutsättningarna, dvs vilken eller vilka data/mappar som du vill kopiera samt hur ofta kopiering skall ske. Därefter installerar och konfigurerar vi programvaran på plats hos er.

Säkerhetskopieringen sker utan att du behöver bekymra dig för bandbyten, extra hårddiskar, bärbara minnen eller andra medier. Med Bluerange Backup Online får du även statusmail och rapporter skickade till din utvalda e-postadress. Därmed slipper du all omständlig hantering och backupen sköts helt automatiskt!

Krav från försäkringsbolag

Företag och myndigheter som försäkringsbolag, revisionsbolag, skattemyndigheten etc rekommenderar att all förvaring av säkerhetskopior ska ske utanför det egna företaget på ett brand- och stöldsäkert sätt.

Ett flertal försäkringsbolag lämnar INGEN ersättning för merkostnad och avbrottsskada till följd av skada på datamedia och information, dvs har du inte en återställningsbar säkerhetskopia kan det stå dig dyrt.

Med vår tjänst behöver du inte tänka mer på backup – Vi sköter det åt dig!

Innehåll

Backup av filer
Backup för SQL-server
Backup för Exchange Server
Backup öppna filer
Inkrementell backup
Välj vilket data du vill säkra
Välj antal versioner
Arkivering
Kryptering
Enkel administration
Rapportering via e-post
Support

Storlek

Pris

25 GB199 kr
50 GB349 kr
100 GB599 kr
250 GB1 199 kr
750 GB2 499 kr
1 000 GB2 999 kr

Intresserant? Kontakta oss så hjälper vi dig igång!

Kontakta oss