Hemsida:

Ditt fönster mot internet

Hemsida:

Ditt fönster mot internet

Vi skapar professionella och tilltalande hemsidor med genomtänkta detaljer, hög finish och estetisk kvalitet. Detta för att på bästa sätt återspegla företagets budskap såväl för verksamhetens kärnvärderingar och produkter/tjänster.

Ett VISUELLA UTTRYCKET ÄR VIKTIGT FÖR ATT FÖRMEDLA RÄTT BUDSKAP

När vi på Bluerange i Jönköping skapar en webbplats lägger vi stor vikt vid det grafiska uttrycket. Vi använder kundens grafiska profil, syftet och målet med webbplatsen ska gå som en röd tråd genom webbplatsen. Och det rätta budskapet förmedlas till dig genom att optimal placering av text, foto och design.

Vi på Bluerange väljer oftast att använda oss av publiceringsverktyget WordPress när vi designar nya hemsidor. Det finns redan anpassningsbara teman där all funktionalitet arbetar mot att presentera innehållet på ett så grafiskt rent och lättillgängligt sätt som möjligt. Som ett resultat av detta sätt att arbeta finns all programmering redan färdig, och vi kan lägga mer tid och vikt vid att skapa en så meningsfull och optimal webbplats som möjligt för dig.

Du kan välja att lägga din hemsida på ett av våra webbhotell, VPS eller på en egen server.

fyra steg till ny hemsida

1Välj paket
Välj ett av nedanstående passande fastprispaket för din hemsida. Berätta lite mer om din verksamhet och skicka gärna in företagets grafiska profil.

2Designförslag
När vi gjort en liten behovsanalys får du ett förslag på tema som vi kommer att använda. Då kan du ställning till om design och utseende passar din verksamhet.

3WordPress
Vi bygger hemsidan i WordPress och fyller den med önskat innehåll. Du kan enkelt följa arbetet och senare lätt uppdatera själv i ett av världens enklaste CMS-verktyg.

4Test och publicering
När hemsidan är färdig och du har godkänt sidan kommer vi att publicera den. Om du önskar hjälper vi dig att flytta domän och eventuell e-post till oss.

Hemsidepaket

Tema anpassade efter er grafiska profil
Sidor, antal1> 5 st> 11 st
Hjälp med bild och text> 2 h> 7 h> 13 h
Responsiv design
Nyhetsbrev (Get a newsletter)
Kontaktformulär
Koppling till sociala medior
Blogg
Google Maps
Google Analytics
Grundläggande sökordoptimering (SEO)
Pris4 490 kr9 990 kr17 900 kr

Demo hemsidor

Demo 1 av Hemsida

Demo 2 av Hemsida

Demo 3 av Hemsida

Demo 4 av Hemsida

Demo 5 av Hemsida

Köper jag verkligen hemsidan till ett fast pris?

Ja! Vi tycker att det ska vara enkelt och få en responsiv hemsida. Därför har vi valt att använda fastpris för våra paket och webbhotell.

Känner du att inte ovanstående paket passar dig och ditt företag kan vi givetvis göra en anpassad offert. Lättast kommer du i kontakt med oss genom nedanstående kontaktformulär.

Med hemsida till ett fastpris kan du känna dig trygg!

fokus på 100% nöjda kunder

En ny hemsida är en stor sak. Vårt mål är alltid god kvalitet och nöjda kunder.

Kontaktformulär

Kontakta oss