Våra samarbetspartners:

baserat på förtroende

Våra samarbetspartners:

baserat på förtroende

Bluerange Sweden AB är stolta över det fina samarbete som vi har med våra partners. Nedan finner du de företag som vi samarbetar med just nu. Är du eller ditt företag intresserad av ett samarbete? Kontakta oss.

Netum, företagslogo

iNetum Oy är ett finskbaserat företag som levererar anpassad utveckling. Dessutom förser Netum Bluerange med Bluerange ITAM-lösningen – IT Asset Management, en lösning som ingår i Bluerange-erbjudandet.

Consid, företagslogo

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som tillhandahåller konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Bluerange och Consid arbetar gemensamt inom den offentliga sektorn och med ett flertal datacenterprojektarbeten som utnyttjar Blueranges Datacenter baserat i Jönköping, Sverige.

Altaro, företagslogo

Altaro är en snabbväxande utvecklare av enkla att använda och prisvärda säkerhetslösningar för små och medelstora företag, med funktioner i företagsklass och funktionalitet och specialiserat på backup för virtualiserade miljöer. Företaget har vuxit snabbt genom åren med flaggskeppslösningen Altaro VM Backup, som fick dragkraft som det naturliga valet för Hyper-V- och VMware-dataåterhämtning.

Återförsäljare av

VARFÖR SKA DU BLI PARTNER

SAMARBETA MED BLUERANGE

Samarbete över företagets gränser är avgörande för att göra digital transformation till verklighet – och med det i åtanke har Bluerange lagt partnerskap i kärnan i vår verksamhet. Bluerange Partner Network inkluderar Solution Partners fokuserade på specifika teknikmål.

STRATEGISKA PARTNERS

Strategiska partners: Branschledande företag som vi arbetar med på en djup, samarbetsbasis. Dessa är relationer som omfattar följande typer av aktiviteter för att uppfylla gemensamma affärsmål: kodutveckling, ömsesidiga investeringar, integration av färdplaner och formellt samarbete. Vanligtvis täcker dessa relationer allt från idéer om tidig lösning till utveckling, gemensam marknadsföring och leverans – och därefter.

LÖSNINGSPARTNERS

Partnerskap som är fokuserat på specifika mål. Denna beteckning har fyra ekosystem:

  • Erbjudande av partners erbjuder kritiska lösningar som förbättrar vår förmåga att bygga våra erbjudanden.
  • Regionala partners erbjuder funktioner som hjälper oss att leverera i specifika geografiska områden.
  • Industripartners tillhandahåller expertis, immateriell egendom eller nischmarknadstillträde för specifika branscher som hälso- och sjukvård, försäkring eller resor och transport.
  • Frontier Partners erbjuder nya lösningar och betydande framtida potential för att tillgodose våra kunders behov.

Vill du bli en samarbetspartner? Kontakt oss!

Anders Sagadin

Anders Sagadin

VD

0706 – 99 40 00

anders@bluerange.com

Alfred Carlqvist

Account Manager

036 – 34 59 03

alfred.carlqvist@bluerange.se