Hemsida

Utifrån fastlagd digital strategi skapar vi en professionell och tilltalande webbplats med genomtänkta detaljer, hög finish och estetisk kvalitet, för att på bästa sätt återspegla företagets budskap såväl för verksamhetens kärnvärderingar och produkter/tjänster

DET VISUELLA UTTRYCKET ÄR VIKTIGT FÖR ATT FÖRMEDLA RÄTT BUDSKAP

När vi på Bluerange skapar en webbplats lägger vi stor vikt vid det grafiska uttrycket. Företagets grafiska profil ska följas, syftet och målet med webbplatsen ska skina igenom och det rätta budskapet ska förmedlas till besökaren genom en optimal kombination och placering av text, foto och design.

Om vi på Bluerange får välja blir det oftast att använda oss av publiceringsverktyget WordPress när vi designar nya webbplatser. Här finns anpassningsbara teman där all funktionalitet arbetar mot att presentera innehållet på ett så grafiskt rent och lättillgängligt sätt som möjligt. Med detta sätt att arbeta finns alltså all programmering redan färdig, och vi kan lägga mer tid och vikt vid att skapa en så meningsfull och optimal webbplats som möjligt.

Här hittar du vad som ingår i våra olika hemsidepaket.

LitenMellanStor
Tema anpassade efter er grafiska profil
Sidor, antal1> 5> 11
Hjälp med bild och text> 2 h> 7 h> 13 h
Responsiv
Nyhetsbrev (Get a newsletter)
Kontaktformulär
Koppling sociala medior
Blogg
Google Maps
Google Analytics
Grundläggande sökordsoptimering (SEO)
Pris4 490 kr9 990 kr17 900 kr

VÄRLDENS POPULÄRASTE PUBLICERINGSVERKTYG

Verktyget är open source vilket betyder att all källkod är öppen för alla och är helt avgiftsfri. Det finns tusental och åter tusentals tillägg och teman. Vissa är gratis och andra kräver licens. Det är en djungel att veta vilka tillägg och tema man ska välja då kvaliteten är väldigt varierande. Vi har löst det problemet.

Läs gärna mer om WordPress på deras webbplats

Demo hemsidor

Demowebbplats 4

Demo 4

Webbplats med webbshop