Nytt webbhotell med SSL

Två flugor i en smäll! Nytt webbhotell och gratis SSL via Let’s Encrypt.

Låt oss hjälpa er få en säkrare site genom att lyfta er till våra nya webbhotell.

Från och med Oktober 2017 kommer Chrome version 62 som webbläsare att börja varna för webbplatser som använder sig av någon typ av inmatningsfält om dessa serveras över http och inte https.

Fördelar

Https hjälper till att hindra obehöriga från att manipulera kommunikationerna mellan dina webbplatser och användarnas webbläsare och även från att passivt lyssna på kommunikation mellan dina webbplatser och dina användare.

Risker

Risken man utsätter sig för ifall man inte använder sig av ett SSL-certifikat är en sämre indexering av webbplatsen i sökresultaten samt även att den i framtiden kommer att markeras som ej säker med rödflaggning i webbläsarfönstret.

En mobilanpassad webbplats med ett SSL-certfikat rankas högre av Google i sökresultaten då webbplatsen anses vara säker.

Bluerange har sedan en tid tillbaka förnyat sitt webbhotell och erbjuder nu, kostnadsfritt SSL-certifkat med autoförnyelse på 3 månader i stöten. Leverantör av dessa är Let’s Encrypt.

Som kund hos Bluerange finns det naturligtvis möjlighet för Er att ta del av detta, kontakta oss idag så ser vi över möjligheterna för er webbplats.