Teamet bakom Bluerange

Att säga att mycket har förändrats i teknologivärlden sedan grundandet 1996, skulle vara en anmärkningsvärd underdrift. Det som en gång var science fiction eller idéer på en whiteboard, är nu våra verkligheter.

Från vår start, som anpassade mjukvarukonsulter och utvecklare, omfamnade vi orden, innovation eller försvinn!

När våra kunders behov utvecklades genom åren och enkla problem blev komplicerade utmaningar blev innovation en del av vår kultur. Vårt dagliga liv egentligen. Oavsett om det är att leverera tjänster, datavisualisering eller molnbaserade lösningar, är vi skyldiga att leverera rätt lösningar idag för att möta morgondagens affärsutmaningar.

I genomsnitt 10+ års senioritet i branschen, i kombination med många fler års heltidsanpassade experter på teknisk problemlösning, behöver vi bara titta inom oss för att hitta rätt personer för att erbjuda rätt lösning. Ingen outsourcing. Inga mellanhänder. Bara människor vi litar på för att leverera våra löften till våra kunder.

Vår strategi är rak. Vi strävar efter att tillhandahålla enkla men ändå effektiva lösningar och har kunden stolta över att vi blev en del av deras team.

Så nästa gång du har en kritisk affärsfråga att lösa och behöver en lösningsleverantör med många års beprövad teknisk kunskap och erfarenhet, ring oss!