Vi på Bluerange hjälper företag med IT och Teknik. IT infrastruktur, IT drift, IT support är några av de ledord som vi är kända för men generellt sätt kan man säga att vi kan hjälpa Ert företag med allt som har med IT och teknik att göra. Vi har dessutom en av Sveriges absolut modernaste serverhallar här i hjärtat av Jönköping där vi kan förvara er data, vara värd för era servers, affärssystem och RDS lösningar med mera.

Tanken på att byta IT partner och utföra den flytt som detta innebär för allt som nuvarande IT partner sköter som tex mail, servers, hemsidor och annat är ångestladdat för många företag.

Därför har vi nu ett erbjudande där vi på Bluerange tar fullt ansvar för en eventuell flytt till oss, och vi tar även kostnaden för flytten. Det har aldrig varit smidigare att byta IT partner. Utöver att kunna få vår stabila service så kan det också vara ekonomiskt gynnsamt att gämföra våra priser med er nuvarande partners priser, vi har mycket konkurens kraftiga priser!

När man är kund hos oss så kan man tryggt känna att tekniken kommer att fungera, och gör den inte det så har vi riktigt duktiga tekniker och support arbetare som arbetar 24/7 365.
När man ringer till vår support så svarar en riktigt person som har koll på dig som kund och på de lösningar som du använder dig av. Vi har avtal med våra kunder där driften är så pass viktig att vårt avtal säger att vi ska vara på plats och åtgärda ett fel inom en timme 24/7.

Så är du ute efter teknik och eller IT för att effektivisera Ert företag från en trygg partner…Då ska du vända dig till oss på Bluerange.

Om du har funderingar kring hur ett byte av IT partner till Bluerange skulle kunna gå till eller är nyfiken på att konkurrens utsätta din nuvarande IT partner så hör av dig till oss på sales@bluerange.se eller använd chatfunktionen här på vår hemsida.