Molnbaserade branschlösningar för tillverkande företag

Bluerange är en ledande leverantör av IT-tjänster för fordons-, industri- och högteknologiföretag som vi kombinerar djup expertis inom tillverkning, anslutna produkter, analys och säkerhet för att hjälpa kunder att driva innovation.

Skräddarsydda lösningar

Microsoft Solutions erbjuder en säker, skalbar och flexibel plattform som gör att du kan maximera effektiviteten, säkerställa kundlojalitet, utveckla nya produkter och tjänster och uppnå driftsäkerhet.

Vi inser att varje tillverkningsföretag har olika behov. Du behöver lösningar anpassade efter distinkta processer. Bluerange erbjuder vertikala lösningar med specialiserad funktionalitet så att du inte behöver göra anpassningar.

Leverera operationell förträfflighet

Optimera din tillverkningsverksamhet för att driva företagets smidighet genom att koppla samman produktionsresurser. Få information och insikter som hjälper dig att förenkla produktionshanteringen så att du kan övervaka personal, hantera produktionsjobb och övervaka framstegen på golvet. Snabbare produktintroduktioner med Microsoft Dynamics 365 och Bluerange med enkla att skapa mallar och enkla sätt att godkänna produkter för produktion. Samla information på ett enda ställe för att förstå kundernas behov och samarbeta mellan interna team för att förbättra ledtiden till marknaden.

Viktiga faktrorer till framgången med industriell IOT inom tillverkning

När tillverkare transformerar sina värdekedjor digitalt kommer anslutna enheter att spela en
viktig roll. För att få det rätt krävs laserfokus på vissa viktiga områden.

  • Affärsfördelar
  • Strategisk anpassning
  • Fokus på affärsprocesser
  • Förändringar av operativ modell
  • Säkerhet end-to-end

Tidiga diskussioner om loT fokuserade främst på tekniken och vad den kunde göra snarare än på det affärsvärde som loT kunde leverera. Detta är inte förvånande; IoT-teknologins coola faktor har tydligt fångat människors uppmärksamhet. På senare tid har konversationerna flyttats till de många affärsfördelar IoT kan ge.