Sociala medier

Facebook, Twitter, Instagram, Pintrest, LinkedIN med flera. Det finns idag en uppsjö av sociala medier. Vilken eller vilka är viktiga för Ert företag och varför?

De flesta företagare vet att det viktigt att vara aktiva och synas på Sociala medier. Med oftast så saknas tillräcklig kunskap för att skapa relevant innehåll. Istället så tvingas information och säljinlägg ut på de olika sociala nätverken, utan att mål och syfte.

Hur lyckas du med en bra annonsering i Sociala Medier?

De flesta undersökningar som gjorts i branschen visar att användarna av sociala medier helst inte klickar på annonser. Många företagare baserar ändå sina annonsresultat på antalet annonsklick istället för lyckade affärstillfällen. Det är inte ovanligt att en strategisk utformad annonskampanj kan öka din omsättning med 100%.

B2B företag prioriterar ofta sociala medier lågt, i vissa fall är det ett bra beslut, i andra fall ett mycket dåligt beslut.

Vi kan annonsering och innehåll för sociala medier och framförallt vi vet varför och vad syftet är. Hör av dig till oss för att snacka B2B marknadsföring och sociala medier / content marketing.